what might have been lost

Hoppas på en näsblodsfri natt. Något som lugnar mig är Bon Iver, har länge gjort, kommer nog alltid att göra. 
Nu somnar jag in till följande toner och tänkte drömma om bra saker. Som att krama Marcus.


-


I want you

När det väl är dags för Böljans årsfest i april som ska ha 80-talstema så ska fina brudar som Shana spelas.
Everybody say Deejayy..


hänger läpp

näsblod näsblod näsblod, bara massa näsblod.


dream away

jordglob min jordglob..



tick tock

när kommer min tid?


vilken fest


lady in bed

Om jag är trött? Jag är alltid trött. Även när jag är pigg.


I slutet av maj. Vi kan väl samlas ute på ett av många Falkenbergs fält då? Gärna en stor kulle. Vi kan väl samlas där med ballonger, hemmagjorda drakar och annat som vi kan slänga upp i skyn.. Blåsbubblor! Vi kan blåsa bubblor. Alla vi! Okej?


come on spring

Mammas skinpaj. Pappas skinpaj. Och nu mina!


kate

Jag älskar att det regnar. Jag är bitter och lyssnar på Kate. Grå dag. En av många.


mina bästa

Almost Famous, Hot Rod, The Royal Tenenbaums, Stranger than fiction, Notting Hill, Napoleon Dynamite, 2 dagar i Paris, 500 days of Summer. Kärlek, skönhet, musik, humor.




Ahh, love... l-o-v-e. L is for life, and what is life without love? O is for Oh WOW! V is for this very surprising turn of events which I am still fine with, by the way. E is for how eeextremely normal I find it that you two are together...

Det finns ju en viss tabu att skriva om sitt förhållande och hur mycket man trivs med den man är med. Han. Hon. Så upplever i alla fall jag det.
Men den man älskar, den man vill se precis innan man somnar och det första man upptäcker när man vaknar. Den personen är ju det bästa som finns. Varför inte skrika ut det till hela världen?
Marcus har visat mig vad kärlek är. Han ger så mycket. Komplimanger, skratt, styrka, positivitet, närhet, värme och mer kärleksfulla ord och grejer.
Marcus och jag är inga som någon trodde skulle bli fast i varandra. Åldern var säkert ett fel hos många men vem brydde sig eller bryr sig mer än de? Han tar fram mina mognaste sidor och jag hans barnsligaste.
Han är det jag alltid behöver och jag kan inte se mig med någon annan. Jag är bara 19 och ett halvt men ändå tryggt kär och härligt stolt över att han är min och jag får vara hans.
Bryt tabun.

zzz

Jag är trött varje timme, varje dag. Försöker promenera bort tröttheten i vårat vinterland med bra personer som Sofie. Men om det är så som jag tror det är, så blir jag nog inte pigg förän våren säger hej.



mat

Laga gulasch till far och mig.
Sådant jag är bra på.

Sabino


london baby

Bokat och klartt. Jag och Marcus ska till London i april och jag kommer att le resten av denna långa dag.


shutter island



Marcus bjuder. Finns ingen som honom. Marcus alltså.

tufft


2009 vs. 2010

Jag ska ta flertal glas vin, släppa ut håret, dansa, umgås och le ikväll. Precis som förr. Då Sandy bodde i Falkenberg.


coolness


superwoman

Att skotta snö kan vara det vidrigaste som finns att göra för ryggen. Och så blir man svettig. Inte sådär gött svettig utan sådär strängt svettig som när håret blir blött under mössan och massa hårstrån lägger sig som klister i ansiktet och det kliar mellan brösten pga svett. Strängt svettigt liksom. Tänkte använda mina övernaturliga krafter nu och smälta bort allt. Samtidigt gör jag det grönt på träd och mark. Är det ok med alla?

MARINA acoustic


hej you


:

Äsch. Finns för många snälla människor för att sluta blogga. Jag börjar om.
Jag är glad och sådär varm idag. Kanske är det för att Sandy är hemma i vårat Falkenberg. Kanske är det för att Marcus och jag har preliminärbokat resan till London i april. Kanske är det för att jag nu räknar ner dagarna tills Elin kommer hem ett par dar och vi sen åker tillsammans upp till fjällen.
Eller så är jag bara glad och varm för att jag sitter i flis, raggsockar & craft-långkallingar och äter upp de sista gelé-alla-hjärtans-dag-hjärtana.
Tack förresten alla ni som fick upp mig här igen. tock tock.


mmmmmmm

Jag sa ju att det ska ta slut nu. Sjukt många ändringar med bloggar hit och dit.
Jag håller med Sandy. Är trött på att blogga. Och ja, du som kommenterade fick mig att ta intiativet att sluta. Jag pratar som om att det är ett beroende, att blogga. Lite så är det kanske. Och nu är jag av med det. Nu finner jag ingen tillfredställelse i det längre.
Vilken tur att man är hyffsat teknisk. Att man kan spåra.
Så nu slutar jag. Jag vet inte om man borde tacka en person som är så liten och hemsk. Men det var ju hon som gjorde att jag nu förstår att jag blir ingen bättre människa av att blogga. Jag borde göra annat. Börja med mina drömmar. Så tackar dig lite ändå. Du i Växjö. Jag vet vem du är.

.

Postat av: Anonym.

du kan verkligen va det fulaste och mest äckliga och misslyckade jag nånsin sätt. du tror att du e så speciel och märkvärdig men du e inget annat än en fet jävla nolla.

2010-02-08 @ 11:21:43


Jag blir så ledsen att det finns folk som upplever mig så. Fortfarande. Att jag tror att jag är bättre än någon annan, att jag är mer speciell och märkvärdig.
Jag vill verkligen inte utmärka mig så på denna bloggen. Eller någon annanstans.
Men det kanske är så att jag försöker vara coolare eller starkare på bloggen än i verkligheten. För om ni träffar mig live så sätter jag mig inte över er. Jag som inte ens tror på mig själv.

Nej nu slutar jag med detta. Bloggeriet. Jag blir bara ledsen.

eggs and jokes

jag äter ägg och har flight of the conchords-maraton. precis som jag skrev på facebook..

FOTC på Bonnaroo-festivalen.,


but I'll always choose the black in front of white

efter Salems uppträdande och fina vinst börjar mina fingrar klia. jag är ju allena i afton, ligger under täcken i frossa, längtar efter Marcus, tänker på hur mycket tjejerna dansar och dricker..
Men snart måste jag ju börja svettas av alla filtar och då tänkte jag svalka mig vid pianot eller synthen. för som sagt, mina fingrar kliar mer nu än på länge. och varför ska jag sova i natt när jag kan spela piano? jag drömmer ju ändå bara mardrömmar.
på tal om det så ska jag berätta att jag drömmer mycket mardrömmar. ni, folk, säger att jag ska kolla upp det med någon. "det måste ju betyda något" "du är inte frisk" "något är fel".
det är 7 nätter på en vecka och jag drömmer mardrömmar 4 nätter av dom 7. lätt.
man skallar kudde och man vet om att man antingen ska bli jagad, våldtagen, mördad, ens föräldrar skiljs, marcus gör slut. ibland vaknar man upp och gråter, men oftast vaknar man med en lättnad och helt enkelt van. jag vet ju att om jag inte drömde någon mardröm natten som precis var, då är det stor chans att jag drömmer mardröm natten som kommer.
jo så att, det blir nog piano i natt.

Marina & the Diamonds (Gonzales version) HOLLYWOOD



denna versionen. !!!

she´s got the look

jag träffar miss einarsson varje dag nu. hon tar bort min vardagsångest och gör allt tråkigt till trevligt. silken människa. rekomenderar henne starkt som vän. dock är hon min nu, som jag sa, varje dag. så beat it!

..jag skrev texten ur Roxette´s "the look" som rubrik. what´s up with that.. lite äckligt.


Li



Längtar tills det nya album-släppet i vår.

vitt

pga det råa vädret så ställs det enda jag brinner för just nu in. det ställs in och jag får istället mer tid på mig och göra det nästa vecka. så nästa onsdag blir båset mitt och dansgolvet studenternas.
tills dess är det vitt.

















helt vitt.

starry eyed remix



En favorit: http://neongoldrecords.blogspot.com/

RSS 2.0