http://annie-who.tumblr.com/

Vet ni en kul grej? Jag byter igen! haha.
Vilket jäääävla skiftande. Men jag är arbetslös och detta är det enda som är hyffsat underhållande på förmiddagarna. Detta och att drömma sig bort till andra länder.
De allra flesta läsare kanske inte hänger med till nästa blogg, men det gör inte mig nåt. För ni som betyder nåt läser ju..var jag än befinner mig, för att ni älskar mig. Och jag älskar er. Så att..

Här är jag

Kommentarer
Postat av: S

Haha går ju inte att kommentera i din nya blogg? DU är iaf inte ensam om dina tankar. Varför ska det vara så svårt att finna likasinnade själar? Humm.. Jag undrar. Förresten, läste att du dj:ar ibland. Hur har du lärt dig? jag vill med !

2010-03-03 @ 21:28:14
Postat av: annie

Vem är detta?:) Härligt att höra att du förstår dig på mina tankar! Ja det stämmer bra. Jag började förra sommaren. Spelade på en nattklubb två nätter i veckan och på andra olika tillställningar. Sen har jag gått en dj-kurs i göteborg och senare spelat på studentfester. Jag lärde mig genom att jag känner folk som är duktiga inom det, på min egna känsla och nyfikenhet. Det blir vad man gör det till. Om man vill göra det lätt så är det världens enklaste grej. Om man vill ta ut svängarna så måste man lägga mer tid och pengar på det. Det är en dyr hobby, men när man väl är inne i det så älskar man det:) Bara tro på dig själv och din musiksmak men var samtidigt kommerisell och lika mycket som du ska våga ha din stil så måste du spela det som är populärast på den klubb du är på och dessutom det som dansfolket vill dansa till. En svår mix, men man lär sig:)

2010-03-04 @ 11:25:46
Postat av: S

Ja, det är himla svårt o veta vart man ska börja.. Hade vart grymt roligt iaf då musik för mig är min framtid haha. Har du någon länk till kursen kanske? :) Åhdu Varför kan man inte kommentera i din nya blogg? Du kanske får stå ut med en o annan kommentar i denna isf!

2010-03-09 @ 22:14:24
Postat av: annie

Soft. Det finns ju massa vägar att gå. Jag testade på en musik-kurs i göteborg i höstas vid namn "Musikvetenskap: Pop, rock och det moderna samhället", men det var inte min grej så la ner kursen efter halva tiden. DJ-kursen jag gjorde klart var ordnad av kända Blenda-Lars i gbg. Riktigt bra kurs. De har kurser i vår för nybörjare så kolla in denna länken om du är sugen: http://www.blenda.com/.

Jag har valt att byta till en blogg där ingen kan kommentera eller där jag inte vet hur många som läser.. Jag är lite överkänslig och tar alltid åt mig av elaka ord så bäst att inte få några kommentarer alls. Men riktigt kul att du frågar massa och vill ha råd. Hoppas du kan stå ut med att skriva hit, jag står ut med nöje!

2010-03-10 @ 13:26:49
Postat av: S

Ahh nice,schysst som fan av dig o dela med dig! Förstår dig med tanke på vilka idioter det finns. avundsjuka? inget bättre för sig? Ja, man undrar.. Om du inte sen innan har, lyssna då på : Two Door Cinema Club - Something Good Can Work.

" Let's make this happen, girl you gonna show the world that something good can work and it can work for you" :)

2010-03-24 @ 22:19:47
Postat av: annie

Gör jag så gärna! Det är ju det som är glädjen med det hela..att dela med sig till folk som är lika intresserade som en själv:) ÅÅ, jag den har jag hört. Den gör alla gråa dagar till färgglada haha! Tackar så mycket för peppningen. Måste säg att jag blir nyfiken på vem detta är? du alltså.

Jaja, fortsätt som du gör, älska musik!

2010-03-26 @ 10:06:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0